Bedrijfsuitje op de Schaatsbaan aan ‘t IJ

Yes! Het mag weer, een uitje met je collega’s. En wij hebben de perfecte locatie: kom gezellig met je collega’s schaatsen op onze ecologische schaatsbaan van 100 m2 aan ‘t IJ.  Huur de schaatsbaan af en hij is voor 2 uur helemaal van jullie! Inclusief schaatsen. Wij zorgen voor een heerlijk kampvuur, een overdekt terras en een lekker muziekje. Kom marshmallows roosteren bij het vuur en warme chocolademelk met slagroom (en rum) drinken. We hebben ook glühwein en uiteraard lekkere hapjes.
Voor €250,- is de schaatsbaan 2 uur voor jullie. Excl. BTW en hapjes en drankjes en incl. schaatsenhuur.
Je kunt de schaatsbaan afhuren in de periode van maandag 31 januari t/m vrijdag 18 februari 2022 op maandag t/m vrijdag van 10 tot 12 uur en op maandag t/m woensdag ook van 17 tot 22 uur.
Mail voor meer info naar zaalverhuur@deverbroederij.nl.


Zaalverhuur

Vergaderen of een knalfeest in een sfeervolle omgeving met een uniek uitzicht over het IJ? Onze Strandzaal geeft je direct een ontspannen en vrij gevoel. In de zomer loop je zo het strand op, maar ook in de winter met de kachel lekker aan of een vuurtje buiten geeft deze plek altijd een warm gevoel. Een inspirerende ruimte om samen te komen voor vergaderingen, bedrijfsevenementen, voor een feest of een bruiloft.

Ons terrein en de omgeving geven veel mogelijkheden voor buitenactiviteiten. Een stadsstrand voor deur en moestuin om lekker door te wandelen of wat denk je van even de varkens knuffelen tussendoor.

We gebruiken zoveel mogelijk eerlijke en duurzame producten waaronder onze eigen groenten uit de moestuin en wij werken samen met vele sociale ondernemingen uit de buurt.

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact op via onderstaand formulier en we komen binnen twee dagen bij je terug.

0