De Strandzaal van De VerbroederIJ is te gebruiken voor zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen en trainingen. Ook voor bruiloften, kinderfeesten en theatervoorstellingen. Het aantal mensen met 1,5 meter afstand is afhankelijk van de opstelling en maximaal 25 personen voor bijvoorbeeld presentaties. Wilt u liever intiem vergaderen dan is deze ruimte uitermate geschikt ook voor kleine gezelschappen van 2 tot 10 personen. Het is een prachtige ruimte met een privéterras, een stadsstrand voor de deur met een heerlijk uitzicht over het IJ.

Ook binnen de huidige Corona-richtlijnen, zijn er mogelijkheden tot max. 25 mensen in de Strandzaal. Vraag naar onze verhuurmogelijkheden via: zaalverhuur@deverbroederij.nl.

Vergaderlocatie of bedrijfsevenement

Vergaderen in een sfeervolle omgeving met een uniek uitzicht over het IJ?
Ons strandpaviljoen geeft je direct een zomers en vrij gevoel. Perfect om op ontspannen manier samen te komen voor vergaderingen of bedrijfsevenementen. Ons terrein en de omgeving geven veel mogelijkheden voor leuke activiteiten. De catering kan geheel verzorgd worden. We gebruiken zoveel mogelijk de producten uit eigen moestuin en wij werken samen met vele sociale ondernemingen uit de buurt.

Nieuwsgierig geworden? Stuur een mail en wij nemen contact op.  zaalverhuur@deverbroederij.nl.

Feestje!

Helaas is een feestje nu niet mogelijk. Maar wij hopen binnenkort weer wel natuurlijk. Neem daarom NU alvast een optie op een datum voor de winter, voorjaar of de zomer. Geef u voorkeursdatum alvast door, dan zetten wij deze in optie.

Ben je net 30 geworden of tik je stralend de 60 aan? Wil je een jubileum vieren of juist vieren dat je geen jubileum hoeft te vieren? De Strandzaal van De VerbroederIJ is geschikt voor feesten en partijen, verjaardagen en borrels of wat jij daar graag wilt vieren. Het is een zaal van 80 m2 met eigen bar, podium en zitjes en statafels, waar je tot max. 100 man een gezellig feestje kunt vieren. Met een ruim terras, stadsstrand en een prachtig uitzicht over het IJ.

Meer weten? zaalverhuur@deverbroederij.nl

Kinderfeestje vieren?

Vier de leukste kinderfeestjes bij De VerbroederIJ in Amsterdam-Noord. Een themafeest: prinsessen, ridders, griezelen of gewoon lekker jaren ’90 hits! Ben je jarig, wil je een super kerstfeest  of gewoon zomaar omdat het kan. Nu is de tijd om samen met je beste vriendjes en vriendinnetjes een feestje te vieren. Bij De VerbroederIJ hebben wij een perfecte ruimte voor je eigen kinderfeest. Neem je telefoon mee met je favoriete muziek en plug deze in. Versier de zaal zoals je wilt. Neem je eigen eten en drinken mee en PARTY! 

Wil je de organisatie van je feest graag uitbesteden? Wij kunnen je in contact brengen met creatievelingen uit de buurt, die graag samen met jou dit speciale feest willen vormgeven. Denk aan leuke activiteiten zoals:

  • Schminken
  • Knutselen
  • Goochelaar
  • Schilderen/timmeren
  • Disco met kinder DJ
  • Circusworkshop

Kinderfeesten zijn tijdens Corona-lockdown periode mogelijk voor kinderen t/m 12 jaar. Vanwege de Corona-regels mogen ouders brengen en ophalen tot aan de deur en er mogen max. 2 volwassenen aanwezig zijn bij dit feest. 

Speciale aanbieding: zaalhuur voor Kinderfeest in de periode t/m 28 februari 2021.

EUR 137,50 (incl. 21% BTW) voor 3 uur zaalhuur incl. opbouw/afbouwtijd.

Vanwege de Corona lock-down is er momenteel geen catering mogelijk. Wel kunnen we je lokale afhaal/bezorgrestaurants aanraden.

Interesse of wil je alvast een optie nemen op een datum? Stuur een mail naar: zaalverhuur@deverbroederij.nl

Buurtinitiatief tijdens Corona?

Vooral tijdens deze corona lock-down periode willen wij graag met u in gesprek over initiatieven die wel kunnen volgens de richtlijnen. Bijvoorbeeld kinderactiviteiten zijn wel doorgang vinden. Heeft u een leuk idee? Laat het ons weten:  idee@deverbroederij.nl

Leveringsvoorwaarden zaalverhuur

De VerbroederIJ hanteert de standaard leveringsvoorwaarden van Koninklijke Horeca Nederland.  De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Download de voorwaarden hier.

De VerbroederIJ hanteert standaard huis- en gedragsregels van Koninklijke Horeca Nederland.