Tijdens de huidige corona-lock down is de Strandzaal van De VerbroederIJ te gebruiken voor kleine zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen en scholen. Ook voor bruiloften, kinderfeesten en theatervoorstellingen. Het aantal mensen met 1,5 meter afstand is afhankelijk van de opstelling en maximaal 25 personen voor bijvoorbeeld presentaties. Wilt u liever intiem vergaderen dan is deze ruimte uitermate geschikt ook voor kleine gezelschappen van 4 tot 10 personen. Het is een prachtige ruimte met een priv├ęterras, een stadsstrand voor de deur met een heerlijk uitzicht over het IJ.

Ook met de huidige Corona-richtlijnen, is er veel mogelijk. Tot max. 25 mensen. Vraag naar onze verhuurmogelijkheden via zaalverhuur@deverbroederij.nl.

Vergaderlocatie of bedrijfsevenement

Vergaderen in een sfeervolle omgeving met een uniek uitzicht over het IJ?
Ons strandpaviljoen geeft je direct een zomers en vrij gevoel. Perfect om op ontspannen manier samen te komen voor vergaderingen of bedrijfsevenementen. Ons terrein en de omgeving geven veel mogelijkheden voor activiteiten,voor de catering zijn self-service opties mogelijk. We gebruiken zoveel mogelijk de producten uit eigen moestuin en wij werken samen met vele sociale ondernemingen uit de buurt.

Nieuwsgierig geworden? Stuur een mail en wij nemen contact op.  zaalverhuur@deverbroederij.nl.

Feestje!

Met de huidige corona-maatregelen is een feestje niet mogelijk. Wij hopen binnenkort weer wel natuurlijk. Wilt u alvast een optie nemen op een datum voor de winter, voorjaar of de zomer. Geef het alvast door, dan zetten wij deze in optie.

Ben je net 30 geworden of tik je stralend de 60 aan? Wil je een jubileum vieren of juist vieren dat je geen jubileum hoeft te vieren? De strandzaal van De VerbroederIJ is geschikt voor feesten en partijen, verjaardagen en borrels of wat jij daar graag wilt vieren. Het is een zaal van 80 m2 met eigen bar, podium en zitjes en statafels, waar je tot max. 100 man een gezellig feestje kunt vieren. Met een ruim terras, stadsstrand en een prachtig uitzicht over het IJ.

Meer weten? zaalverhuur@deverbroederij.nl

Buurtinitiatief

De VerbroederIJ een plek is om elkaar te ontmoeten, om samen mooie dingen te ervaren en te ondernemen. Misschien wil jij graag iets leren, iets doen, wil je mensen verrassen of inspireren. Heb jij iets te delen? Je kunt in de strandzaal of buiten op het terrein zelf iets organiseren. Er is van alles mogelijk en wij staan open voor jouw idee├źn. Voor ons is het belangrijk dat het bijdraagt aan meer verbinding tussen mensen in de buurt en dat het openbaar toegankelijk is. Laat je iets van je horen?

Vooral tijdens deze corona lock-down periode willen wij graag met u in gesprek over initiatieven die wel kunnen volgens de richtlijnen. Bijvoorbeeld kinderactiviteiten kunnen wel doorgang vinden. Heeft u een leuk idee? Laat het ons weten:  idee@deverbroederij.nl

Leveringsvoorwaarden

De VerbroederIJ hanteert de standaard leveringsvoorwaarden van Koninklijke Horeca Nederland.  De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Download de voorwaarden hier.

De VerbroederIJ hanteert standaard huis- en gedragsregels van Koninklijke Horeca Nederland.