De VerbroederIJ heeft een strandzaal die je kunt huren voor feesten, verjaardagen of een personeelsfeest. Met drank en eten. Het is een prachtige ruimte met een privéterras met een heerlijk uitzicht over het IJ. Zeer geschikt voor zakelijke bijeenkomsten. Ook met de huidige Corona-richtlijnen, is er veel mogelijk. Vraag naar onze verhuurmogelijkheden via zaalverhuur@deverbroederij.nl of bel 06 308 62 789.

Vergaderlocatie of bedrijfsevenement

Vergaderen in een sfeervolle omgeving met een uniek uitzicht over het IJ?
Ons strandpaviljoen geeft je direct een zomers en vrij gevoel. Perfect om op ontspannen manier samen te komen voor vergaderingen, bedrijfsevenementen of borrels. Het ruime terras en ons terrein geven veel mogelijkheden voor activiteiten en de catering voor lunch, diner of borrel kan volledig geregeld worden. We gebruiken zoveel mogelijk de producten uit eigen moestuin en wij werken samen met vele sociale ondernemingen uit de buurt.

Nieuwsgierig geworden? Stuur een mail en wij nemen contact op.  zaalverhuur@deverbroederij.nl. Of bel naar 06 308 62 789.

Feestje!

Ben je net 30 geworden of tik je stralend de 60 aan? Wil je een jubileum vieren of juist vieren dat je geen jubileum hoeft te vieren? De strandzaal van De VerbroederIJ is geschikt voor feesten en partijen, verjaardagen en borrels of wat jij daar graag wilt vieren. Het is een zaal van 80 m2 met eigen bar, podium en zitjes en statafels, waar je tot max. 100 man een gezellig feestje kunt vieren. Met een ruim terras, stadsstrand en een prachtig uitzicht over het IJ.

Meer weten? zaalverhuur@deverbroederij.nl

Buurtinitiatief

De VerbroederIJ een plek is om elkaar te ontmoeten, om samen mooie dingen te ervaren en te ondernemen. Misschien wil jij graag iets leren, iets doen, wil je mensen verrassen of inspireren. Heb jij iets te delen? Je kunt in de strandzaal of buiten op het terrein zelf iets organiseren. Er is van alles mogelijk en wij staan open voor jouw ideeën. Voor ons is het belangrijk dat het bijdraagt aan meer verbinding tussen mensen in de buurt en dat het openbaar toegankelijk is. Laat je iets van je horen? idee@deverbroederij.nl

Leveringsvoorwaarden

De VerbroederIJ hanteert de standaard leveringsvoorwaarden van Koninklijke Horeca Nederland.  De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Download de voorwaarden hier.

De VerbroederIJ hanteert standaard huis- en gedragsregels van Koninklijke Horeca Nederland.