OpeningstIJden

donderdag t/m zaterdag 9.30 tot 22 uur
zondag 9.30 tot 20 uur (de keuken sluit om 19 uur)

Op maandag t/m woensdag zijn we alleen open op aanvraag van groepen vanaf 40 personen.

Op de dagen dat we dicht zijn gaan onze activiteiten wel gewoon door.

Neem een voorproefje van onze FOOD & DRINKS kaart
Wil je een plekje in ons café of op het terras?
Het terras is op vrije inloop, en alleen te reserveren voor groepen vanaf 8 personen.
Kom je gezellig naar het café of met een groep van 8-25 personen naar het terras, dan serveren we als groepsmenu onze mezze – mix van 6 vlees of vega(n) gerechten en bijgerechten van het menu – en kun je een tafel reserveren via de link rechtsonder.

Tot snel bij
De VerbroederIJ!  

De VerbroederIJ blIJft! We houden onze plek voor minimaal 4 jaar!

We zijn op zoek naar nieuwe mensen. Kom jij bij ons werken? Bekijk onze vacatures.

Samen met de buurt hebben we een mooi plekkie aan het IJ gecreëerd. En elke dag wordt het een beetje mooier.

Een flink stadsstrand en De MoestuinderIJ aan de zonkant van het IJ. Bij ons kun je ontspannen, borrelen, spelen of feesten, wat eten, vergaderen of lekker een fikkie stoken. 

Maar we zijn véél meer dan een horecabedrijf. Met onze sociale en zorgdoelstellingen zijn we een plek voor álle buurtbewoners en Amsterdammers.

Zo organiseren we toegankelijke culturele, creatieve, educatieve en sociale activiteiten voor én door de diverse buurtbewoners, bieden we ruimte aan sociale initiatieven zoals Helen’s Free Food Market en hebben zijn we een leerwerk- en ontwikkelplek.

Op de ontwikkelplek van De VerbroederIJ krijgen kwetsbare Amsterdammers de mogelijkheid om zich persoonlijk te ontwikkelen en weerbaarder te maken om eventueel terug te keren in het werkveld. Daarin biedt De VerbroederIJ ruimte en aanpassingen, zodat ieders talent op de beste manier ingezet wordt.
Samen bundelen we de krachten, kwaliteiten en verschillen, en zorgen we met deze verdeling van diversiteit voor een constructief, gezonde en sociale werkplek.
Wij voelen ons hierin een warm voorbeeld.

De VerbroederIJ heeft als doel om bewoners van Amsterdam-Noord met elkaar te verbinden. Onze BuurmaaltIJden zijn een hit, de MoestuinderIJ bloeit volop en de biggen knorren tevreden bij al het lekkers dat ze krijgen van Helen’s Free Food Market.

Woon jij in Amsterdam-Noord en heb jij een initiatief voor de buurt dat je graag zou willen uitvoeren?

Laat je horen! 

Samen voor elkaar