Neem een voorproefje van onze FOOD & DRINKS kaart
Wil je een plekje in ons café?
Reserveer dan alvast via de tool rechtsonder.


Openingstijden

Café
maandag 8.30 tot 17 uur
ontbIJt – tosti’s – soep – snacks
dinsdag t/m zondag 9.30 tot 22 uur

Schaatsbaan
29 januari – 27 februari
maandag t/m woensdag 12 tot 17 uur
donderdag en vrijdag 12 tot 22 uur
zaterdag en zondag 10 tot 22 uur

Voorjaarsvakantie 19 – 27 februari:
maandag t/m zondag 10 tot 22 uur

⛸ SCHAATSEN AAN ‘T IJ ⛸
Yes, wat zijn we blij!
Omdat jullie, lieve buurtbewoners en bedrijven uit de buurt, massaal gedoneerd hebben, kan de gratis ecologische schaatsbaan doorgaan!
💜💜💜BEDANKT💜💜💜
Op zaterdag 29 januari om 12 uur openen we de schaatsbaan feestelijk.
❄ Tot snel op de schaatsbaan, buurtjes! ❄
(Had ik al gezegd dat we blij en dankbaar zijn?!)

Hoe werkt het?

– schaatsen is gratis, met gebruik van eigen schaatsen
– wil je schaatsen huren? Koop een polsbandje voor €2,- bij De AfhalerIJ en pak vervolgens zelf jouw maat uit het chalet. Met de Stadspas met groene stip zijn huurschaatsen gratis. 
– ken je onze uitgestelde koffie? Dat gaan we ook met de schaatshuur en warme chocolademelk doen! Heb je het wat breder? Dan kun je voor iemand anders betalen. Heb je het wat minder breed? Iemand anders heeft al voor jou betaald.

Wil je een bedrijfsuitje op de schaatsbaan? Mail naar zaalverhuur@deverbroederij.nl voor meer informatie en beschikbaarheid.

Tot snel bij
De VerbroederIJ!  

Samen met de buurt hebben we een mooi plekkie aan het IJ gecreëerd. En elke dag wordt het een beetje mooier.

Een flink stadsstrand en De MoestuinderIJ aan de zonkant van het IJ. Bij ons kun je ontspannen, borrelen, spelen of feesten, wat eten, vergaderen of lekker een fikkie stoken. 

Maar we zijn véél meer dan een horecabedrijf. Met onze sociale en zorgdoelstellingen zijn we een plek voor álle buurtbewoners en Amsterdammers.

Zo organiseren we toegankelijke culturele, creatieve, educatieve en sociale activiteiten voor én door de diverse buurtbewoners, bieden we ruimte aan sociale initiatieven zoals Helen’s Free Food Market en hebben zijn we een leerwerk- en ontwikkelplek.
Op de ontwikkelplek van de VerbroederIJ krijgen kwetsbare Amsterdammers de mogelijkheid om zich persoonlijk te ontwikkelen en weerbaarder te maken om eventueel terug te keren in het werkveld. Daarin biedt de VerbroederIJ ruimte en aanpassingen, zodat ieders talent op de beste manier ingezet wordt. Samen bundelen we de krachten, kwaliteiten en verschillen, en zorgen we met deze verdeling van diversiteit voor een constructief, gezonde en sociale werkplek. Wij voelen ons hierin een warm voorbeeld.

De VerbroederIJ heeft als doel om bewoners van Amsterdam-Noord met elkaar te verbinden. Onze burendiners zijn een hit, de moestuin bloeit volop en de biggen knorren tevreden bij al het lekkers dat ze krijgen van Helen’s Free Food Market.

Woon jij in Amsterdam-Noord en heb jij een initiatief voor de buurt dat je graag zou willen uitvoeren?

Laat je horen! 

Samen voor elkaar